TOEGANGSKAARTEN BESTELLEN

Reservering voor de uitvoering van Händel’s Messiah op dinsdag 8 december 20208 in de St. Agathakerk te Lisse, aanvang 19.30 uur.

Aantal kaarten à € 35,00 / stuk
Naam
Adres/huisnummer
Woonplaats
E-mail
   

Wanneer u het aantal bestelde toegangskaarten x €35,00 overmaakt op rekeningnummer NL78 RABO 0376 5276 25 ten name van Stichting Messiah in Lisse, onder vermelding van uw naam, dan zorgen wij ervoor dat de kaarten op 81 december 20208 bij de entree van de St. Agathakerk op naam voor u klaar liggen. Wij adviseren u tijdig aanwezig te zijn, zodat u een mooie plaats kunt uitzoeken. Evenals vorige keer hebben wij weer beeldschermen in de kerk hangen zodat u overal goed zicht hebt. 

Voor uw informatie: wij hebben een prachtig programma gemaakt met daarin de geschiedenis van Georg Friedrich Händel,  het ontstaan van de "Messiah", de Nederlandse Händelvereniging, het orkest, de dirigent en de solisten. Tevens is daarin opgenomen het volledige libretto met toelichting zodat u kunt meelezen en extra genieten van de uitvoering. De kosten hiervoor bedragen € 3,=. Indien u hiervoor belangstelling hebt kunt u per persoon € 3,= extra overmaken. Wij zullen dan zorgen dat de programma('s) met de kaarten voor u klaarliggen.

Graag attenderen wij u op de mogelijkheid voorafgaand aan het concert te dineren in verschillende restaurants in Lisse. Restaurant De Vier Seizoenen, Eetcafé Lef, Wegrestaurant De Engel en Restaurant Het Oude Dykhuys bieden een speciaal “Pre-Concert Dinner”  arrangement aan. Nadere informatie hierover vindt u op deze website.

Wij danken u voor uw belangstelling en wensen u een mooie voorstelling.

Hartelijke groet,
Carla Kieft
Voor de Stichting Messiah in Lisse

 

 

Anbi Stichting Messiah Lisse

Miek Stap Elburg Botanic Media